Jodium 150 mcg (uit Kelp)

10.99 Incl BTW

Let op: de overheid verstrekt jodiumtabletten aan mensen die dichtbij bronnen van de nucleaire straling wonen. Voedingssupplementen, waaronder die van Bonusan, met jodium, beschermen niet tegen radioactieve straling. De vorm van jodium die in voedingssupplementen wordt gebruikt en de dosering daarvan is daarvoor niet passend. Het is niet verstandig om zelf hogere doseringen van jodium uit voedingssupplementen te gaan innemen.

Wanneer er geen gejodeerd brood wordt gegeten, ontbreekt er een belangrijke bron van jodium in de voeding. Op veler verzoek is daarom het product Jodium 150 mcg (uit kelp) geïntroduceerd. Elk tabletje bestaat uit 100% kelp en bevat de volledige referentie-inname voor jodium per dag.

  • Volledige dagdosering jodium (150 mcg) per tablet
  • Gemaakt uit 100% kelp, rijke natuurlijke bron van jodium
  • Draagt onder andere bij tot een normale cognitieve functie
  • Jodium draagt bij tot een normale productie van schildklierhormonen en tot een normale werking van de schildklier

Beschrijving

https://images.bonusan.com:8013/bonusan_491156_0713v01_jodium_150mcg_60ml_116x39.pdf

Bevat geen: GGO , conserveermiddelen , dierlijke substanties , gelatine , gist , gluten , lactose , maïs , soja , synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen , toegevoegde sacharose

Gebruik: Tenzij anders aanbevolen 1 maal daags 1 tablet tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaaradvies: Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Extra informatie

Gewicht 150 g

Andere suggesties…