Over

Fyto-Life

achtergrond groen FytoLife
Eigenaar Ron Swinkels FytoLife
Ron Swinkels eigenaar - Fyolife

Ron Swinkels/ eigenaar en oprichter van Fyto-life en de Praktijk voor Natuurlijke Geneeswijzen.

Praktijk informatie

Na de opleiding tot verpleegkundige A afgerond te hebben in 1982 ben ik begonnen met een 4 jarige dagopleiding aan de Nederlandse Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum waar ik in 1986 ben afgestudeerd.

In 1987 ben ik begonnen met mijn praktijk, op de locatie van Hogendorpplein 28 5051 SR te Goirle.
Daarna heb ik nog vele bijscholingen en cursussen gevolgd, waaronder de opleiding tot orthomoleculair PNI – therapeut.

In 1996 ben ik met Fyto-life begonnen, om via private label kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen en kruidenpreparaten aan te bieden via de groothandel, apotheek, therapeuten/artsen en rechtstreeks aan de consument.

Werkgebied praktijk:

De meeste klanten die de praktijk in Goirle bezoeken, komen uit de omgeving: Tilburg, Eindhoven en Breda. Door de centrale ligging van Goirle is het voor alle klanten uit Brabant een makkelijk bereikbare lokatie.

De Praktijk voor natuurlijke geneeswijzen is aangesloten bij de volgende erkende verenigingen:
Lid LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten)
Lid RBCZ 308247

behandeling met Scio FytoLife

Kosten consult:

Een consult kost 100 euro en duurt ongeveer 1.15 uur. Het consult wordt meestal geheel of gedeeltelijk vergoed door de ziektekostenverzekeraars in het aanvullende pakket.//www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/alternatief-genezer/cp-swinkels

FYTO-LIFE en Webshop

Fyto-life levert zijn producten als groothandel aan andere praktijken, groothandels en tussenhandel. Hebt u interesse in deze unieke producten voor bv gebruik in uw praktijk vraagt u dan om nadere info en inkoopprijzen.

Via de webshop kan iedereen profiteren van de uitstekende werking en kwaliteit van de producten van Fyto-life.

Vergoeding basisverzekering

De behandelingen en therapieën worden door zorgverzekeraars gezien als een aanvullende zorg en wordt daarom niet gedekt vanuit de basis zorgverzekering en zijn er dus geen vergoedingsmogelijkheden voor deze behandeling.

Vergoeding aanvullende verzekering

Indien je voor een vergoeding van deze behandeling in aanmerking wil komen, moet je een aanvullende verzekering afsluiten bij een zorgverzekeraar die de volgende beroepsvereniging erkend:

  • De beroepsvereniging ‘Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten’ (LVNT)

De consulten worden vergoed als deze bedoeld zijn als medische behandeling. De voedingssupplementen die worden geadviseerd of meegegeven worden doorgaans niet vergoed. Raadpleeg bij twijfel je polis of informeer bij de verzekeraar.

Gecontracteerde zorgverzekeraars C.p. Swinkels in 2021 – Independer

Webshop

In onze webshop vindt u de belangrijkste voedingssupplementen en unieke kruidencomplexen om uw gezondheid en welzijn naar een hoger peil te brengen.

Voor advies, doormetingen en aanvullende behandelingen kun je vrijblijvend contact opnemen.

Essentie oliën FytoLife

Praktijk in Goirle

In de praktijk voor natuurlijke geneeswijzen kunt u terecht met de meest uiteenlopende gezondheidsproblemen, ook voor preventie bent u hier aan het goede adres.

Iedereen wordt aan het Scio Eductor Quest9 apparaat gelegd. Hierdoor wordt alles doorgemeten en krijg je een compleet rapport met alle aspecten over je gezondheid. Vanuit deze overzichten kunnen we gaan kijken welke disciplines ingezet kunnen worden om een optimale gezondheid en welzijn te bevorderen. Dat kan zijn door voedingsadvies, maar ook door bijv. een reinigingskuur, afslankadvies of kruidencomplexen.

Belt u gerust voor een afspraak met 013 5346437.