Scio Eductor Quest9

Laat je lichaam doormeten!

Wat is de Scio Eductor Quest9?

De SCIO Eductor Quest9 is een instrument dat door therapeuten wordt gebruikt om energieën in het lichaam te meten en te beoordelen. Op basis van deze uitkomsten wordt het toegepast voor de behandeling van kwalen. De Eductor analyseert, verlicht en corrigeert de stressfactoren die ziektes en stoornissen in het lichaam kunnen veroorzaken.

Laat je doormeten door Fyto Life

Ongeveer 6000 therapeuten maken wereldwijd al meer dan 15 jaar van de SCIO Eductor Quest9 gebruik. De Eductor is onder meer gebaseerd op principes van de kwantumbiologie en de kwantumfysica, wetenschappen van de uiterst subtiele vormen van energie.

De energieën in het lichaam kunnen worden gemeten en beoordeeld via Bioresonantie en Biofeedback: De Eductor ‘scant’ het lichaam op tal van onderdelen bv. virussen, tekorten en allergieën; deze gegevens worden vergeleken met een ‘norm’. De verkregen resultaten geven de therapeut gedetailleerde informatie over de mate van disbalans, toxiciteit, disfuncties en andersoortige zwakke plekken in het lichaam Om deze te herstellen, kiest de SCIO Eductor Quest9 vervolgens de passende oplossingen uit zijn database van ca. 950 verschillende therapeutische mogelijkheden.

Analyse en therapie

De SCIO Eductor Quest9 is inzetbaar voor zowel analyse als therapie:

 • als geavanceerd meetinstrument is de Eductor een ultrasnelle en betrouwbare bron van informatie omtrent de sterke en de zwakke punten in de gezondheidsstatus van de patiënt. Ook ‘vergeten’, of onopgemerkte contacten in het verleden met virussen, bacteriën, etc. worden geregistreerd; deze kunnen een belangrijke aanwijzing betekenen binnen het totale referentiekader van de patiënt

 • door het groot aantal ingebouwde energetische helingsmethoden kan de SCIO Eductor Quest9 de geconstateerde probleemgebieden direct therapeutisch positief beïnvloeden – in behandelingen variërend van 3 seconden, tot onbeperkte duur

 • tijdens iedere therapeutische toepassing blijft de  Eductor steeds automatisch binnen fracties van seconden vaststellen of en in hoeverre het lichaam de aangeboden energetische veranderingen weet op te pakken. Waar nodig zal  de Eductor een behandeling staken, bijstellen of verlengen (autofocus).

Waarop kan de SCIO Eductor Quest9 testen?

Er wordt ondermeer getest op:

 • allergenen
 • geopathische stress
 • voedselovergevoeligheid
 • zuur/base evenwicht
 • vitaminedeficiënties
 • aminozuren
 • mineralen
 • enzymen
 • functies van bijnieren, hypofyse en schildklier
 • ziektegeschiedenis
 • depressie
 • toxische belasting
 • omgevingsfactoren
 • hormoonspiegels
 • organen
 • elektromusculaire respons
 • virussen, bacteriën, parasieten, schimmels
 • prionen
 • medicijnwerking
 • emotionele-, mentale factoren

De SCIO Eductor Quest9 scant het lichaam van de patiënt zoals een virusscan dat op een computer doet. De SCIO Eductor Quest9 kijkt naar alles; van virussen tot tekorten, zwakke punten, allergieën, afwijkingen en voedselovergevoeligheden. Het geeft een verslag van de biologische reactiviteit en resonantie in het lichaam en geeft behoeften aan, disfuncties en kwetsbare plekken. Deze informatie is fundamenteel anders dan die van bijvoorbeeld de röntgenfoto’s, bloedonderzoeken en andere onderzoekmethoden waar de reguliere geneeskunde gewoonlijk gebruik van maakt. SCIO Eductor Quest9 -informatie zegt iets over de energetische staat waarin het lichaam zich bevindt en over de richting waarin het lichaam zijn energie stuurt.

Nee, de patiënt wordt met de SCIO Eductor Quest9 verbonden via zachte rubberen banden om hoofd, polsen en enkels. De elektromagnetische signalen worden door deze cybernetische verbinding heen en weer gestuurd. Dit proces is absoluut pijnloos en non- invasief.

Zijn de niveaus van vitaminen, aminozuren, nutriënten, mineralen, enzymen, natuurlijke suikers, toxinen, hormoonniveaus, spiertonus, ziekte, bacteriën, schimmels, virussen en de gezondheid en balans van de interne organen eenmaal gemeten, dan worden deze vergeleken met een ‘norm’. De resultaten laten niet alleen zien op welke onderdelen – en in hoeverre – het lichaam niet in een gezonde staat is, maar vaak ook waarom. Zo kan een salmonellabesmetting in de jeugdjaren, heel veel later voor problemen verantwoordelijk zijn.

De SCIO EductorQuest9 heeft ook therapeutische mogelijkheden. De SCIO Eductor Quest9 meet en interpreteert de frequenties van het lichaam. Vervolgens stuurt de SCIO Eductor Quest9 zijn eigen frequenties op het lichaam af om daar waar nodig de destructieve golfpatronen te neutraliseren. Daarna toont de SCIO Eductor Quest9 het percentage van de verbetering, de mate waarin het lichaam het proces van revitalisering heeft kunnen oppakken.

Juist omdat kinderen vaak niet in staat zijn woorden te geven aan wat ze voelen, is de SCIO Eductor Quest9 een ideaal instrument. Verbale communicatie speelt hier geen enkele rol. Kinderen met gedragsproblemen hebben vaak baat bij de SCIO Eductor Quest9 omdat dit instrument onderliggende oorzaken aan het licht kan brengen, zoals voedselintoleranties.

Vergoeding basisverzekering

De Scio Eductor wordt door zorgverzekeraars gezien als een aanvullende zorg en wordt daarom niet gedekt vanuit de basis zorgverzekering en zijn er dus geen vergoedingsmogelijkheden voor deze behandeling.

Vergoeding aanvullende verzekering

Indien je voor een vergoeding van deze behandeling in aanmerking wil komen, moet je een aanvullende verzekering afsluiten bij een zorgverzekeraar die de volgende beroepsvereniging erkend:

 • De beroepsvereniging ‘Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten’ (LVNT)

De consulten worden vergoed als deze bedoeld zijn als medische behandeling. De voedingssupplementen die worden geadviseerd of meegegeven worden doorgaans niet vergoed. Raadpleeg bij twijfel je polis of informeer bij de verzekeraar.

Gecontracteerde zorgverzekeraars C.p. Swinkels in 2021 – Independer

Webshop

In onze webshop vindt u de belangrijkste voedingssupplementen en unieke kruidencomplexen om uw gezondheid en welzijn naar een hoger peil te brengen.

Voor advies, doormetingen en aanvullende behandelingen kun je vrijblijvend contact opnemen.

Essentie oliën FytoLife

Behandelmethodes

Scio Eductor Quest9
Een instrument dat wordt gebruikt om energieën in het lichaam te meten en te beoordelen.

Orthomoleculaire geneeswijzen
D.m.v. voedingstoffen een optimale gezondheid creëren

Voedingsadviezen
Via voedingsadviezen het natuurlijk evenwicht in het lichaam herstellen.

Reinigingskuren en/of afslankkuren
D.m.v. een interne reinigingskuur zo veel mogelijk afvalstoffen via de reinigende organen verwijderen.

Fytotherapie
het gebruik maken van planten en kruiden om zieken te behandelen.

Homeopathie
Diagnose en behandeling van de gehele mens, zowel het mentale, emotionele als lichamelijke aspect.