Verzend-, retour- en leverbeleid

Verzending

De verzendtijd van de producten bedraagt tussen de 1 en 3 werkdagen. Levering duurt 1 tot 2 werkdagen. Fyto-Life is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging in de levertijd door externe partijen zoals PostNL.

Terugbetaling- en retourbeleid

Ons terugbetalings- en retourbeleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten

Extra niet-retourneerbare artikelen:

-Cadeaubonnen
-Downloadbare softwareproducten
-Enkele gezondheids- en persoonlijke verzorgingsartikelen

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke terugbetalingen worden verleend

  • Artikel met duidelijke gebruikssporen
  • cd
  • dvd,VHS-band, software, videogame, cassettebandje of vinylplaatje dat is geopend.
  • Alle artikelen die niet in de oorspronkelijke staat verkeren, beschadigd zijn of onderdelen missen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
  • Alle artikelen die meer dan 30 dagen na levering worden geretourneerd

Totdat uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als de teruggave is goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of originele betaalmethode toegepast.

Late of ontbrekende terugbetalingen

Controleer altijd eerst je bankrekening

Neem dan contact op met de organisatie waar het aan terug gestort is, soms duurt het een paar dagen.

Als bovenstaande niets oplevert, neem dan aub contact met ons op info@herinneringsgeschenk.nl

Uitverkoop

Producten in de uitverkoop kunnen niet geretourneerd worden

Wij vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn.

Als het artikel is gemarkeerd als een geschenk bij aankoop en rechtstreeks naar u verzonden, ontvangt u een geschenktegoed voor de waarde van uw retour. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt een cadeaubon naar u verzonden.

Als het artikel niet als een geschenk was gemarkeerd toen het werd gekocht, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf had verzonden om later aan u te geven, sturen we een terugbetaling naar de cadeaugever en zij zullen meer te weten komen over uw retour.

Om je producten terug te sturen moet je een email sturen naar: fyto-life@home.nl

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kan duren voordat uw geruilde product u bereikt, variëren.

Als u duurdere artikelen retourneert, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Neem altijd contact met ons op als u ontevreden bent over de producten, de verzending of iets ander.