Multi-Vitamineralen

16.50 Incl BTW

Beschrijving

60 V-capsules

Multi-Vitamineralen

60 V-capsules

Gunstige invloed op de gezondheid

Een goede multi is niet meer weg te denken als dagelijkse aanvulling op een gezonde leefwijze. Er zijn veel verschillende Multivitamine supplementen te koop. Ze verschillen vaak behoorlijk in samenstelling en prijs. Qua samenstelling zijn er een paar onderscheidende factoren:

  • Het aantal verschillende soorten vitaminen en mineralen dat ze bevatten,
  • De hoeveelheid van die aanwezige ingrediënten,
  • De hulpstoffen die zijn gebruikt om er een tablet of capsule van te maken.

Als we er vanuit gaan dat de aanwezige ingrediënten bij de meeste goede supplementen ongeveer gelijk is zullen we de dosering daarvan eens nader bekijken. Globaal valt hier de splitsing te maken in supplementen die een minimale dosering bevatten. Deze minimale dosering wordt geadviseerd om gezond te blijven. Toch is dat iets heel anders dan een optimale dosering. Daarmee voorzie je het lichaam van hoeveelheden die het lichaam maximaal ondersteunen om alle processen zo goed mogelijk te kunnen doen. Vergelijk het maar met de temperatuur van ons douchewater. Douchen we met vrij koud water dan worden we wel schoon maar fijn is het niet. Om prettig te douchen is een wat hogere temperatuur nodig. Minimaal is dus anders dan optimaal. De multi vitamineralen van Fyto-life bevatten een optimale dosering waarbij ons lichaam zich prettig voelt.

Een ander verschil is het aantal en soort hulpmiddelen dat wordt gebruikt om de capsule of tablet te maken. Het is moeilijker en dus duurder om dit te doen met een minimum aan hulpstoffen. Bij de betere supplementen zoals die van Fyto-life wordt minimaal gebruik gemaakt van vervuilende hulpstoffen. Zeker als u ze dagelijks gebruikt is dat belangrijk voor uw lichaam.

Gebruik:
1 à 2 capsules per dag

Vit A draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine B12 draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine B6 draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Foliumzuur draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. ijzer draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Koper draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Selenium draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Zink draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Draagt bij aan en normaal energieleverend metabolisme

 

 

Extra informatie

Gewicht 100 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Multi-Vitamineralen” te beoordelen