BIOZAR® ORIGINAL

94.20 Incl BTW

Beschrijving

Gebruik van Biozar® Original in combinatie met geneesmiddelen:
Raadpleeg bij combinatiegebruik met geneesmiddelen altijd uw huisarts.

Wat u moet weten voordat u Biozar® gaat gebruiken:
Wanneer mag u Biozar® Original niet gebruiken? Personen met een overgevoeligheid voor één van de bestanddelen wordt afgeraden Biozar® Original te gebruiken. Dit geldt ook voor personen die een immunosuppressieve behandeling ondergaan. Indien er zich een gevoeligheid voor de maag voordoet, of u heeft tintelingen in handen en benen wat een aantal dagen aanhoudt of zelfs verergert, dan adviseren wij u te stoppen met het gebruik van Biozar® Original.

Gebruik van Biozar® Original in combinatie met voedsel en drank:
Wij adviseren u het nuttigen van alcohol tot een minimum te beperken of zelfs geheel te stoppen met het drinken er van. Daarnaast willen wij u adviseren minimaal 1 tot 1,5 liter water per dag te drinken. Water zorgt er namelijk voor dat de afvalstoffen beter afgevoerd worden tijdens de periode waarin u Biozar® Original gebruikt. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Land van herkomst: Nederland.

Zwangerschap en borstvoeding:
Biozar® Original kan voor zover bekend zonder bezwaar worden gebruikt tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding, overeenkomstig de aanbevolen dosering.

Bewaren:
Biozar® Original moet in de koelkast bewaard blijven. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet in de volle zon plaatsen.

Verpakking:
Biozar® Original is verpakt in flesjes van 250 ml. Het product zit in een speciale fles waarvan de binnenkant een speciale coating heeft om Biozar® Original te beschermen. Zorg er voor dat de inhoud van het flesje niet in contact komt met andere stoffen. Dit kan de invloed van Biozar® Original verminderen. Laat Biozar® Original in de fles zitten waar het in zit.

Houdbaarheidsdatum:
Het etiket op het flesje vermeldt de maximale houdbaarheidsdatum. Na openen van het flesje is Biozar® Original nog maximaal 12 maanden houdbaar.

Ingrediënten (per 250 ml):
Biozar® Original is een voedingssupplement op natuurbasis en bevat o.a.;
Foeniculum vulgare (Venkel) 1 1,2 gr (komt overeen met 12 g gedroogde venkel vrucht), Chrondrus crispus (Iers Mos) 10g, Lipidium perivianum Chacon (Maca) 1,2 g, Schisandra chinensis (Wu wei zi) 1 g, zoetstof van natuurlijke oorsprong (steviolglycosi- den**) en water. Glutenvrij en bevat geen kleurstoffen. **Steviolglycosiden zijn van nature aanwezig in de bladeren van Stevia.

Beschrijving

BIOZAR® ORIGINAL; ondersteun uw immuunsysteem!

De kruiden, planten & Iers Mos zijn 100 % natuurlijk

Bevordert cognitieve functies

Geeft je meer energie

Ons voedingspatroon van de laatste 40 jaar is enorm veranderd. Gelukkig ontstaat er een mentaliteitsverandering. We letten er vaker op of onze verse groenten, fruit, brood en vlees biologisch zijn. We lezen beter de etiketten, bewegen meer en gaan bewuster met ons lichaam om.

Biozar® bestaat uit kruiden en plantenextracten. Wat er in zit, daar maken we niet zo’n geheim van. Venkel ondersteunt het immuunsysteem. Biozar® bevat o.a.:
• Venkel
• Iers mos
• Maca
• Wu wei zi
• Steviolglycosiden (uit Stevia)

Het geheim van Biozar® is niet zozeer de bestanddelen. Maar meer de manier waarop die bij elkaar gebracht zijn en het fermentatieproces wat er aan vooraf is gegaan. Biozar® is vrij van gluten en bevat geen smaakversterkers en kleurstoffen.

Wat is Biozar en hoe wordt het gebruikt?

Biozar® kan het beste geconsumeerd worden met fruit- of groentesappen, die een hoge dosis lycopeen bevatten. Voorbeelden hiervan zijn tomatensap, rozenbottels en watermeloen. Innemen met drinkwater kan ook. Een kleine dosering per dag (3-6 ml/1-2 theelepels) is ruim voldoende. Biozar® wordt regelmatig door een erkend labora- torium getest. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Biozar® heeft, door toevoeging van Venkel, als doel het immuunsysteem te onder- steunen.

Door het gebruik van Biozar® kan de ijzerwaarde naar beneden gaan want deze word omgezet in zuurstof. Daarom is het ook belangrijk dat u voldoende ijzer binnen krijgt via de normale voeding of in de vorm van Roosvice Ferro of Iron Vital (biologisch).

 

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 250 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BIOZAR® ORIGINAL” te beoordelen

Andere suggesties…