Bonusan Omega-3 MSC 90 stuks

24.99 Incl BTW

Met één Omega-3 MSC softgel regel jij in één klap je dagelijkse hoeveelheid meervoudige onverzadigde vetzuren. Niet alleen dàt je deze goede vetten aanvult is van belang, ook de verhouding speelt mee. Omega-3 MSC softgels bevatten EPA en DHA in een verhouding van 3:2. Dat betekent dat er 150 mg EPA en 100 mg DHA zit in deze kleine, makkelijk te slikken softgels. Je ondersteunt hiermee het hart, de conditie van het oog én helpt de hersenfunctie normaal te houden*.

Bonusan legt de kwaliteitslat hoog. Dat geldt voor de zuiverheid van visolie, maar ook op het gebied van hulpstoffen. Zuivere EPA en DHA blijven het langst vers in combinatie met gemengde tocoferolen, een natuurlijke hulpstof. Tocoferolen zijn een natuurlijk vitamine E met een antioxidatieve werking. Zo blijft de visolie op een natuurlijke manier lang vers en van hoge kwaliteit.

Beschrijving

In een keer je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid goede vetten op orde? Dat kan met de Omega-3 MSC softgels – ook geschikt voor kinderen. Eén softgel bevat EPA en DHA en heeft daarmee onder andere een gunstige invloed op het hart*. De visolie die we hiervoor gebruiken is op duurzame wijze verkregen (MSC-gecertificeerd)

  • De visolie is grondig gefilterd en geur- en smaakloos
  • De softgels zijn klein, makkelijk slikbaar en ideaal voor dagelijks gebruik
  • Bevat 150 mg EPA en 100 mg DHA per softgel
  • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie*
  • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen*
  • *in afwachting van goedkeuring van de Europese Commissie