Over Fyto-Life

Ron Swinkels is eigenaar en oprichter van Fyto-life en de Praktijk voor Natuurlijke Geneeswijzen.

Praktijk

Na de opleiding tot verpleegkundige A afgerond te hebben in 1982 ben ik begonnen met een 4 jarige dagopleiding aan de Nederlandse Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum waar ik in 1986 ben afgestudeerd.
In 1987 ben ik begonnen met mijn praktijk, op de locatie van Hogendorpplein 28 5051 SR te Goirle.
Daarna heb ik nog vele bijscholingen en cursussen gevolgd, waaronder de opleiding tot orthomoleculair PNI – therapeut.

In 1996 ben ik met Fyto-life begonnen, om via private label kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen en kruidenpreparaten aan te bieden via de groothandel, apotheek, therapeuten/artsen en rechtstreeks aan de consument.

Werkgebied praktijk:

De meeste klanten die de praktijk in Goirle bezoeken, komen uit de omgeving: Tilburg, Eindhoven en Breda. Door de centrale ligging van Goirle is het voor alle klanten uit Brabant een makkelijk bereikbare lokatie.

De Praktijk voor natuurlijke geneeswijzen is aangesloten bij de volgende erkende verenigingen:
Lid LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten)
Lid RBCZ 308247
AGB-code 90024554

Kosten consult:

Een consult kost 100 euro en duurt ongeveer 1.15 uur. Het consult wordt meestal geheel of gedeeltelijk vergoed door de ziektekostenverzekeraars in het aanvullende pakket.//www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/alternatief-genezer/cp-swinkels

FYTO-LIFE en Webshop

Fyto-life levert zijn producten als groothandel aan andere praktijken, groothandels en tussenhandel. Hebt u interesse in deze unieke producten voor bv gebruik in uw praktijk vraagt u dan om nadere info en inkoopprijzen.

Via de webshop kan iedereen profiteren van de uitstekende werking en kwaliteit van de producten van Fyto-life.